VrijeTijds Orkest Woerden

Het Vrijetijds Orkest van harmonie de Vriendschap in Woerden heeft op 7 juni 2008 met een jubileumconcert zijn vijfentwintig jarig bestaan gevierd (zie aankondiging jubileumconcert).

Het blaasorkest heeft momenteel negentien leden. Er worden geregeld concerten gegeven in verzorgings- en verpleeghuizen in de omgeving van Woerden, maar ook bij culturele manifestaties als Kaarsjesavond in Gouda. Ook nieuwjaarsreceptie, kerstviering of Sinterklaasmiddag kunnen muzikaal door het Vrijetijds Orkest worden omlijst.

De repetities vinden plaats in het clubgebouw van de Vriendschap aan de Waardsedijk 13 op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00.

Het Vrijetijds Orkest speelt naast serieuze klassieke werken ook musical- en filmmuziek. Daarnaast heeft het orkest veel walsen, tango's, cha-cha-cha's en foxtrotten op het repertoire staan.

Iedereen die op een redelijk niveau een blaasinstrument bespeelt en tijd en zin heeft om op ontspannen manier op donderdagmiddag samen muziek te maken, wordt van harte uitgenodigd om eens een repetitie te komen luisteren of mee te spelen.


vrijetijds-orkest